نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اسلوونی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | باخت میلی متری بلندقامتان در ریو ویدئو | احترام نظامی بازیکنان تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌ها خسارت واردشدن به کمپ تیم ملی، در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حملات اسرائیل به ایران محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران توسط ورزشکاران + عکس پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه ملی‌پوشان والیبال برای جدال با آمریکا به‌خط شدند غیبت دی‌بروینه در تست پزشکی ناپولی سانچو مشتری ندارد تاریخ و ساعت بازی ایران و آمریکا در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | جدال روی تور با یانکی‌ها استقلال پیگیر بازگشت علی کریمی پایان کار پریرا در فولاد
سرخط خبرها

۳ گام پدیده تا استقلال| مصاف مهدی رحمتی با ژنرال و حسینی

  • کد خبر: ۶۹۷۹۵
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
۳ گام پدیده تا استقلال| مصاف مهدی رحمتی با ژنرال و حسینی
شاگردان رحمتی ۲ هفته فشرده را تا زمان دیدار معوقه با آبی‌های پایتخت پیش رو دارند.

بهنام اخوت | شهرآرانیوز؛ تیم فوتبال پدیده خراسان در چهارچوب دیدار معوقه هفته بیست‌ویکم لیگ برتر فوتبال باید دوشنبه ۳۱ خرداد به‌مصاف استقلال تهران برود و تعطیلات پایان‌ناپذیر لیگ عاملی است تا سرمربی جوان پدیده در اولین فصل سرمربیگری‌اش تدارکات ویژه‌ای برای روی‌فرم‌ماندن بازیکنانش در نظر بگیرد. سیدمهدی رحمتی برای این ۲ هفته ۳ بازی تدارکاتی در نظر گرفته است که یکی از این بازی‌ها در اصفهان برگزار شد و پدیده مقابل ذوب‌آهن به میدان رفت. این اولین گام از ۳ گام پدیده برای رویارویی با استقلال در ورزشگاه آزادی بود.


گام اول؛ شکست در فولادشهر

شاگردان سیدمهدی رحمتی شنبه این هفته به اصفهان رفتند و در یک دیدار تدارکاتی در فولادشهر با ذوب‌آهن روبه‌رو شدند؛ دیداری که در پایان با برتری ۳ بر ۲ میزبان همراه بود. در این بازی عرفان معصومی و امیرحسن جعفری برای پدیده گل‌زنی کردند. پدیده بعد از این دیدار به مشهد بازگشت تا تمرینات خود را در خانه پی بگیرد.


گام دوم؛ رویارویی با ژنرال

اردوی یک‌هفته‌ای گل‌گهر سیرجان فرصت خوبی است تا پدیده مشهد چهارشنبه این هفته در دومین دیدار تدارکاتی برای بازی با استقلال به‌مصاف گل‌گهر برود. حضور تیم امیر قلعه‌نویی فرصت مغتنمی برای شاگردان رحمتی است تا در وضعیت خود را محک بزنند. این بازی ابتدا قرار بود در چهارچوب یک رقابت چهارجانبه در مشهد برگزار شود که این اتفاق نیفتاد.


گام سوم؛ جدال دوباره با ذوب‌آهن

آخرین دیدار تدارکاتی پدیده پیش از بازی با استقلال قرار است شنبه هفته آینده در مشهد باشد. گفته می‌شود طبق برنامه، شاگردان رحمتی دیدار برگشت دوستانه‌شان با شاگردان حسینی را این‌بار در مشهد برگزار می‌کنند. ذوبی‌ها با سفر به مشهد و برگزاری دیدار دوستانه شنبه ۲۳ خرداد، پاسخ بازی دوستانه این هفته در فولادشهر را به پدیده می‌دهند. البته این بازی قرار است در ورزشگاه ثامن‌الائمه (ع) برگزار شود و ورزشگاه امام‌رضا (ع) به‌احتمال فراوان در اختیار تیم مشهد قرار نخواهد گرفت.


پایان فصل بی‌فوتبالی!

پدیده درحالی قرار است ۳۱ خرداد به‌مصاف استقلال برود که درکل ۳ ماه بهار فقط ۳ بازی رسمی انجام داده است! برنامه‌ریزی عجیب‌وغریب سازمان لیگ و تعویق مکرر بازی‌ها به‌دلیل سفر تیم‌های ایرانی به لیگ قهرمانان و بعد هم مسابقات تیم‌ملی در چهارچوب مقدماتی جام‌جهانی، همه و همه عواملی است که سبب شده است پدیده در این ۳ ماه فقط مقابل ذوب‌آهن، آلومینیوم و گل‌گهر در بازی‌های رسمی لیگ برتر به میدان برود. شاگردان رحمتی در این ۳ بازی یک پیروزی، یک تساوی و باخت به‌دست آوردند. شاید بعد از این دیدار معوقه پدیده به جدول طبیعی مسابقات برگردد و روند برگزاری دیدارهایش در لیگ سامان یابد. شاگردان رحمتی هم‌اکنون با ۲۸ امتیاز در مکان هشتم جدول رده‌بندی لیگ برتر هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->